Marcia Presky Női Egészségmegőrző Program
Marcia Presky Women’s Health Empowerment Program (WHEP)
American Jewish Joint Distribution Committee logo
facebook
Videofilmek
A linken található videofilm nagy részét azzal a céllal készítették, hogy segítsenek és motiváljanak minket arra, hogy nyújtó/lazító gyakorlatokat végezzünk napi szinten, ezzel az egészséges életmód egyik legfontosabb elemét tudjuk beépíteni a hétköznapjainkba – hiszen a rákbetegségek kockázat-csökkentésének egyik legfontosabb módja a rendszeres testmozgás.
A film egy része pedig kimondottan azoknak a nőknek készült, akik már emlőműtét utáni fizikai rehabilitációjukat szeretnék felépíteni, illetve óvatos, de hatékony testmozgással szeretnének egészségükért tenni. A mozgássorozatok a lélekre is jótékonyan hatnak – segítenek ellazulni, relaxálni, aktívan pihenni.

Kívánunk mindenkinek kellemes tornázást és jó egészséget!

Egészség Hídja Összefogás az Egészségért, a Mellrák Ellen
Jó gyakorlat program: OncoNetwork a beteg utak gyorsítására.Lakossági Fórum az Emlőrákról, 2015. szeptember 11, Szeged – rövid film a magas kockázatú csoportokról és arról, hogy jogunk van választaniBreast Health Day 2014Mellrákfórum: Utolsó kemoA patológus munkája és szerepe
Konferencia a női egészségről, az emlő egészségéről - 2012. okt. 4. - Nancy G. Brinker, a Komen alapítójának és a Marcia Presky Női Egészségmegőrző program egyik fő támogatójának videó üzeneteSusan G. Komen for the Cure: We will (Valóra váltjuk!) című filmjeHolnapom Egyesület kisfilmje (Téli álmot aludtam):

Téli álmot aludtam...Cserhalmi György üzenete a Holnapom Egyesület Debreceni Férfiak a Nőkért rendezvényére

KERESÉS A WEBLAPON
HÍREK, AKTUALITÁSOK
© Copyright 2010 - MAZS Alapítvány (www.mazs.hu) - Minden jog fenntartva.