Marcia Presky Női Egészségmegőrző Program
Marcia Presky Women’s Health Empowerment Program (WHEP)
American Jewish Joint Distribution Committee logo
facebook
Pályázati felhívás
Nancy G. Brinker Nagyköveti Ösztöndíj 2012-ben is, magyar emlőrák-kutató illetve emlőrák gyógyításban dolgozó szakember részére

A Susan G. Komen for the Cure immár harmadik alkalommal ajánl fel ösztöndíjat olyan magyar szakember számára, aki emlőrák-kutatással illetve gyógyítással foglalkozik, és szeretne részt venni az idei San Antonio Emlőrák Szimpóziumon (San Antonio Breast Cancer Symposium, SABCS), melyet 2012. december 4-8 között rendeznek a texasi San Antonio-ban.
A pályázat nyertese pénzügyi támogatásban részesül a konferencián való részvételhez, illetve az ott tartózkodás teljes költségéhez (utazás, szállás, étkezés), egy meghatározott és a kiíró által elfogadott költségkereten belül. Az ösztöndíj legfőbb haszna a konferencián való részvétel és az ott hallott onkológiai újdonságokon túl az is, hogy lehetőséget biztosít a díjazott szakember számára olyan személyes és szakmailag fontos kapcsolatok megszerzéséhez, melyek a későbbiekben nagy hasznára lehetnek tudományos karrierjének építésében.

A San Antonio Emlőrák Szimpóziumon célja, hogy a résztvevő szakemberek számára kurrens tudományos információkkal szolgáljon a kísérleti biológia, etiológia, megelőzés, diagnosztika és terápia témakörében az emlőrák és a rákmegelőző állapot kérdéseiről. A rendezvényre a témában dolgozó akadémikusokat, gyakorló orvosokat és kutatókat várják nemzetközi színterekről a szervezők.

A pályázat részletes leírása itt letölthető angol nyelven.

Pályázatok beadási határideje: 2012. szeptember 14. 17,00 óra

A nyertes pályázó részére az ösztöndíjat Eleni Tsakopoulos Kounalakis, az USA Magyarországra akkreditált nagykövete adja át október 4-én, a Budapesten megrendezésre kerülő Konferencia az Emlőrákról, az Emlő Egészségéről című rendezvényen.

További információk, letölthető jelentkezési lap
Jelentkezési lapKERESÉS A WEBLAPON
HÍREK, AKTUALITÁSOK
© Copyright 2010 - MAZS Alapítvány (www.mazs.hu) - Minden jog fenntartva.